FILM/VIDEO

VISUAL STORRYTELLERS
Fabriek Artistiek maakt samen met Ruben Royaert van RUBENSBEELD voor jou de perfecte film of video.
Hun gemeenschappelijke passie om verhalen te 'verbeelden' bracht hen het idee om samen de studio in te duiken.  Elk vanuit hun invalshoek en professionele blik.  Zo blijkt de samenwerking meer dan te kloppen.
Wij luisteren naar jou en brengen jouw verhaal op het scherm.  Uw project, product of bedrijf in beeld... al dan niet met een hoekje af... Daar staan wij garant voor.
 bernd@fabriekartistiek.be
RUBEN ROYAERT​
Camera​

Ruben is de held van de lens.  De Tarzan van de camera, de McGyver van het beeld en misschien ook een beetje de Murdoch van dit A-team.  Ah ja... als er geschoten moet worden, dan is Ruben de man... beelden weliswaar te verstaan.

Hij werkte als cameraman voor diverse VTM-programma's (Telefacts, Faroek, Royalty, Hoe Zal Ik Het Zeggen,...). Kroop in de huid van 'de Noodman' op VTMKzoom. 

 

Het mag al eens wat losjes, want stijf zijn is niets voor hem.. 

BERND​
Concept & Production

  

 

Bernd luistert, kijkt, voelt maar praat ook vooral.  De pen is zijn wapen​, de woorden zijn munitie. Hij maakt van uw input een verhaal die tot uw verbeelding spreekt.

 

Een mengeling tussen Hannibal en B.A. Welke gelijkenissen, daar durven we ons niet over uitspreken,  al is het wel duidelijk dat er omwille van niet-uitgesproken rondingen, geen rechte hoek aan deze man te bekennen is.

alle rechten zijn voorbehouden aan FABRIEK ARTISTIEK - Waalbeekstraat 5 - 9870 Zulte - bernd@fabriekartistiek.be