CIRQUE FRERE FRERE
Fabriek Artistiek is hofleverancier van Cirque Frére Frére, het eerste Paardentheatergezelschap van Vlaanderen, dat Bernd, samen met zijn broer Dietrich leidt.  Daarnaast maakt Bernd voor bedrijven of organisaties entr'actes en verzorgt hij de regie van diverse producties.
 
Ben je op zoek naar een regisseur, speler of maker, klop maar aan in de Fabriek.  Wij kunnen u zeker verder helpen.  Zoek je een gepersonaliseerde cabaret- of theatervoorstelling, just shoot!
 
Bernd Verzele - 0485 60 21 44  - bernd@fabriekartistiek.be
 

WOLF

We zijn volop bezig met de muzikale

theatervoorstelling WOLF. Een muzikale reis doorheen de gevoelens en overpeinzingen van WOLF. WOLF is het beu dat hij al*jd verkeerd wordt afgeschilderd. Hij is niet zo kwaad en boos, zoals wij alijd geleerd hebben.

 

Een familievoorstelling (7+) over vooroordelen en hoe deze weg te werken. 

vanaf september 2018

HEDENDAAGSE KERSTVERTELLING.
 
Wat als Maria en Jef nu eens vandaag leefden en niet 2000 jaar geleden?  Wat als de internetverbinding van Jef blokkeert.  Wat als de engel Gabriël een vies ventje blijkt te zijn.  Wat als Jezus oorspronkelijk niet Jezus zou heten, maar…

Bernd brengt een verfrissende, hedendaagse en humoristische versie van het bekende bijbelse kerstverhaal.  Voor het scenario werkten we samen met de evangelist Lucas.
Voorstelling kan overal gespeeld worden
45 minuten - technische installatie (+ piano) inbegrepen.
STRAATTHEATER MET EEN HOEKJE AF!
 
De Dikke Marios zijn Italiaanse rasverkopers.  Zij hebben het gat in de markt gevonden!  Zij verkopen vanaf vandaag geen spaghetti per pak, maar per stok!  Nooit restjes, goed voor de lijn en de portemonnee.  Men zegge het voort!  Vanaf nu op de markt!
Voorwaarden op aanvraag.
Kan enkel maar buiten gespeeld worden.

POËZIE en WOORDEN op maat...

We amuseren u met een gepersonaliseerde tekst en poëzie.  Ideaal om uw product of bedrijf in de kijker te zetten op een speciale manier.

Een zeer persoonlijke ode om iemand eens op een speciale manier in de bloemetjes te zetten.

 

Vraag info voor onze voorwaarden.​

LET ME TELL YOU A STORY
Laat je meevoeren met de verhalen die ik vertel.  Ga languit achterover zitten, neem een comfortabele stoel of zetel en geniet... Verhalen blijven hangen, dat kan ik jou garanderen.
Verhalen voor kinderen met als thema:
- ridders en prinsessen
- sprookjeskoffer (bekende en vergeten sprookjes)
- ...
Verhalen voor volwassenen.
 
Meer info op aanvraag. 
IN VOORBEREIDING:
SCHURK - cabaretvoorstelling
DE VOGELAARS - theatervoorstelling
ZEG MAAR WILLY - Shakespeare in 50 minuten.

alle rechten zijn voorbehouden aan FABRIEK ARTISTIEK - Waalbeekstraat 5 - 9870 Zulte - bernd@fabriekartistiek.be