top of page

THEATER

20171004_Cain-Abel-0039.jpg
Bernd ademt theater en zolang je blijft ademen, blijf je leven...
Met Fabriek Artistiek maakt Bernd  eigen voorstellingen maar ook ook in opdracht.  

Hij schrijft, regisseert, speelt, assisteert, begeleidt,... Met Fabriek Artistiek heb je dus een betrouwbare partner voor al uw theatrale wensen. 

Daarenboven is Fabriek Artistiek hofleverancier van Cirque Frére Frére, het eerste Paardentheatergezelschap van Vlaanderen, dat Bernd, samen met zijn broer Dietrich leidt. 

​Ben je op zoek naar een regisseur, speler of maker, klop maar aan in de Fabriek.  Wij kunnen u zeker verder helpen.  Zoek je een gepersonaliseerde cabaret- of theatervoorstelling, just shoot!
Flyer Wolf beeld.jpg

We zijn volop aan het toeren met WOLF, onze muzikale theatervoorstelling.   Het is een muzikale reis doorheen de gevoelens en overpeinzingen van Wolf.  

De theatervoorstelling WOLF gaat over hoe de wolf in onze contreien is terechtgekomen.  Over hoe zijn lange tocht uit Duitsland is geweest en hoe hij onderweg iedereen is kwijtgespeeld.  

De voorstelling is een vertelling over de wolf, doch voor volwassenen zit er een dubbele laag in, over hoe vluchtelingen ergens toekomen en opnieuw weer moeten vertrekken onder de druk van de lokale gemeenschap, of over hoe de wolf ‘opgejaagd wild’ wordt… eens hij in een nieuw gebied is. Over het niet welkom zijn...

 

Spel en tekst: Bernd Verzele

Percussie: Tom Voet

Techniek: Frank Tuypens

Artistieke coach: Els Trio

 

duur van de voorstelling: 55 minuten.
 

Dikke Marios.png

De Dikke Marios zijn twee Italiaanse rasverkopers met een hoekje af.  Zij pretenderen het gat in de markt te hebben gevonden.  Ze houden een heuse demonstratie van hun marktproduct en werken op ieders lachspieren.  Amusement gegarandeerd.

voorwaarden op aanvraag.

Kan omwille van enkele special trucks enkel buiten worden gespeeld.  Een ideale straattheateract.

bottom of page