Bernd ademt theater en zolang je blijft ademen, blijf je leven...
Hij maakt voorstellingen uit eigen beweging, gewoon omdat hij vindt dat het moet, omdat het niet anders kan.  Daarnaast doet hij dit ook in opdracht.  Hij schrijft, regisseert, speelt, assisteert, geeft raad en advies,... Met Fabriek Artistiek heb je dus een betrouwbare partner voor al uw theatrale wensen. 


Daarenboven is Fabriek Artistiek hofleverancier van Cirque Frére Frére, het eerste Paardentheatergezelschap van Vlaanderen, dat Bernd, samen met zijn broer Dietrich leidt. 
Ben je op zoek naar een regisseur, speler of maker, klop maar aan in de Fabriek.  Wij kunnen u zeker verder helpen.  Zoek je een gepersonaliseerde cabaret- of theatervoorstelling, just shoot!
 
 
Flyer Wolf Kruishoutem beeld.jpg

WOLF

We zijn volop aan het toeren met de muzikale

theatervoorstelling WOLF. Een muzikale reis doorheen de gevoelens en overpeinzingen van WOLF. WOLF is het beu dat hij al*jd verkeerd wordt afgeschilderd. Hij is niet zo kwaad en boos, zoals wij alijd geleerd hebben.

 

Een familievoorstelling (7+) over vooroordelen en hoe deze weg te werken. 

spel en tekst: Bernd Verzele

percussie: Tom Voet
techniek: Frank Tuypens
artistieke coach: Els Trio

duur van de voorstelling: 55 minuten

't KINDEKE

Wat als Maria en Jef nu eens vandaag leefden en niet 2000 jaar geleden?  Wat als de internetverbinding van Jef blokkeert.  Wat als de engel Gabriël een vies ventje blijkt te zijn.  Wat als Jezus oorspronkelijk niet Jezus zou heten, maar…

Bernd brengt een verfrissende, hedendaagse en humoristische versie van het bekende bijbelse kerstverhaal.  Voor het scenario werkten we samen met de evangelist Lucas.
Voorstelling kan overal gespeeld worden
45 minuten - technische installatie (+ piano) inbegrepen.
't KINDEKE


Tijdens de coronaperiode herwerkten Bernd en Ruben de voorstelling tot een onlinegebeuren.  Zen tasten daarbij de grenzen tussen theater en film af in deze voorstelling.
De online voorstelling duurt 45 minuten.
DIKKE MARIOS
 
De Dikke Marios zijn Italiaanse rasverkopers.  Zij hebben het gat in de markt gevonden!  Zij verkopen vanaf vandaag geen spaghetti per pak, maar per stok!  Nooit restjes, goed voor de lijn en de portemonnee.  Men zegge het voort!  Vanaf nu op de markt!
Voorwaarden op aanvraag.
Kan enkel maar buiten gespeeld worden.
STORIES
Laat je meevoeren met de verhalen die ik vertel.  Ga languit achterover zitten, neem een comfortabele stoel of zetel en geniet... Verhalen blijven hangen, dat kan ik jou garanderen.
Verhalen voor kinderen met als thema:
- ridders en prinsessen
- sprookjeskoffer (bekende en vergeten sprookjes)
- ...
Verhalen voor volwassenen.
 
Meer info op aanvraag.